Contact

Van Deurzen Tuinontwerp- & Adviesbureau
Bert en Maria Van Deurzen

Nieuwstraat 91
6021 HR Budel

+31 (0)495 43 07 77

info@vandeurzentuinontwerp.nl

Een sfeervolle tuin
in alle seizoenen mooi
Een sfeervolle tuin
in alle seizoenen mooi
Een sfeervolle tuin
in alle seizoenen mooi
Een sfeervolle tuin
in alle seizoenen mooi
Een sfeervolle tuin
in alle seizoenen mooi
Een sfeervolle tuin
in alle seizoenen mooi
Een nieuwe tuin

De werkwijze van Van Deurzen Tuinontwerp- & Adviesbureau kenmerkt zich door vakkundigheid, zorg, betrokkenheid en enthousiasme. Onze werkwijze bij het ontwerp van een geheel nieuwe tuin of bij een grote renovatie is als volgt.

Bekijk onze projecten
Heeft u een vraag of wilt u graag een persoonlijk gesprek?

+31 (0)495 - 43 07 77

Stap 1

De eerste stap is een vrijblijvend gesprek op locatie. We willen dan een beeld krijgen van de woning, de omgeving en uw tuinwensen. Samen met u bepalen we het beste vervolgtraject voor de aanleg van de nieuwe tuin. Op grond van dit eerste gesprek stellen we een offerte op.

Stap 2

We meten de tuin op, maken een plattegrond en bespreken met u welke eventueel al aanwezige elementen in de tuin kunnen worden gehandhaafd. Aanvullend inventariseren we uw tuinwensen en bespreken we welke sfeer u in de tuin wenst.

Stap 3

We verwerken alle gegevens, wensen en indrukken en vertalen die naar enkele aansprekende schetsontwerpen.

Stap 4

We bespreken deze schetsontwerpen met u en verwerken uw reacties in een definitieve tekening met suggesties voor de beplanting en de te gebruiken materialen.

Stap 5

De definitieve tekening, in de vorm van een duidelijke computertekening, vullen we aan met een oppervlakteberekening en een matenplan. Hierdoor wordt de aanleg aanzienlijk vereenvoudigd en bespaart u op de uitvoeringskosten.

Stap 6

We maken een nauwkeurig uitgewerkt beplantingsplan. Dit is een tekening waarin precies wordt aangegeven waar welke planten komen. Ook het aantal planten wordt daarin duidelijk aangegeven.

Stap 7

Bij het beplantingsplan hoort een eenvoudig boekje met een beschrijving van onder meer de hoogte, kleur en bloeitijd van alle planten. Ook ontvangt u een plantenbestellijst.

Stap 8

We kunnen vervolgens de volledige uitvoering van de aanleg verzorgen. Schakelt u daarvoor een ander hoveniersbedrijf in, dan kunnen we met dit bedrijf het ontwerp doornemen, zodat dit op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Ook kunnen we een bestek maken als basis voor prijsopgaven en voor de uitvoering van het ontwerp. Natuurlijk kunnen we u ook adviseren als u de tuin zelf wilt aanleggen.

Stap 9

Na de aanleg kunt u een beroep op ons doen voor advies en begeleiding bij het onderhoud van uw nieuwe tuin.