Contact

Van Deurzen Tuinontwerp- & Adviesbureau
Bert en Maria Van Deurzen

Nieuwstraat 91
6021 HR Budel

+31 (0)495 43 07 77

info@vandeurzentuinontwerp.nl

Groot of klein, elke tuin een juweeltje
Groot of klein, elke tuin een juweeltje
Groot of klein, elke tuin een juweeltje
Groot of klein, elke tuin een juweeltje
Groot of klein, elke tuin een juweeltje
Groot of klein, elke tuin een juweeltje
Heeft u een vraag of wilt u graag een persoonlijk gesprek?

+31 (0)495 - 43 07 77

Over ons

In haar opleiding tot vakbekwaam hovenier heeft Maria van Deurzen zich in het ontwerpen van tuinen gespecialiseerd. Zij vindt het telkens weer een uitdaging een ontwerp te maken waarin aan alle tuinwensen van de opdrachtgever wordt voldaan. Het gaat haar erom alles uit de tuin te halen wat erin zit. Met haar grote plantenkennis weet zij van elke tuin een juweeltje te maken, hoe klein of groot, breed, lang of scheef en hoe verwaarloosd of overwoekerd de tuin ook is.

Contact opnemen
Onze Visie

Een tuin – klein of groot, romantisch of strak, zonnig of juist schaduwrijk – moet fijn zijn om in te verblijven en mooi om naar te kijken. Wij realiseren dit met een harmonische vlakverdeling, een duidelijke structuur, een boeiend lijnenspel en een gevarieerde beplanting.

Een tuin mag niet meer onderhoud vragen dan u wenselijk vindt. Dit bereiken we met een weloverwogen keuze van onderhoudsvriendelijke beplanting. Als de juiste planten op de juiste plaats staan, kunnen bomen en struiken uitgroeien en hoeven ze niet steeds te worden gesnoeid.

Een tuin moet praktisch in gebruik zijn. Dit realiseren we met brede paden, ruime terrassen en een goede bereikbaarheid van ramen.

Klantcontacten en tekeningen

Maria van Deurzen onderhoudt de contacten met opdrachtgevers, ontwerpt tuinen en maakt beplantingsplannen. Bert van Deurzen werkt de ontwerpen uit in computertekeningen (2D en 3D) en maakt oppervlakteberekeningen, matenplannen en plantenbestellijsten. Dankzij deze aanvullingen wordt de aanleg van de tuin aanzienlijk vereenvoudigd en kan veel geld op de uitvoeringskosten worden bespaard.